Filosofie

Seizoen twee van start!

Vanaf vandaag gaan de filosofen van Bij Nader Inzien weer bloggen! Met trots kunnen we melden dat onze gelederen significant zijn versterkt: ook Neelke Doorn, Machteld Geuskens, Beatrijs Haverkamp, Yolande Jansen, Marjolein Lanzig, Carla Rita Palmerino, Katrien Schaubroek, Annemarie van Stee en Albert Visser zullen hun geluid het komende jaar laten horen! Bij Nader Inzien kent nu afgevaardigden van 12 universiteiten, en hoopt snel uit te groeien tot de plaats waar men bij uitstek met filosofische aandacht over de wereld kan reflecteren – want die ziet er bij nader inzien vaak anders uit.

Veel leesplezier dit academisch jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s